Kalender

<<  Juni 2024  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Aanmelden



17-06-08 Plannen voor het wijkontwikkelingsplan gepresenteerd PDF Afdrukken E-mail

 Na een hele lange tijd van voorbereiding werden op 3 juni j.l. de plannen op een bewonersavond gepresenteerd. Er is in de afgelopen tijd veel met individuele bewoners overlegd en bekeken hoe de plannen op sommige punten moesten worden gewijzigd.

Deze avonden zijn over het algemeen goed en positief ontvangen. Veel mensen waren blij dat zij inspraak hadden in de plannen. Helaas is het in zo’n groot project niet mogelijk om iedere wens van elke individuele bewoner in te willigen. Het buurtbeheer heeft in de afgelopen jaren in de projectgroep geprobeerd om zo veel mogelijk wensen, vragen en opmerkingen van u als buurtbewoner mee te nemen naar de vergaderingen. Deze opmerkingen kwamen vooral  van de mensen die zich aan het begin van het project hadden opgegeven voor de extra avonden van het buurtbeheer. Daarvoor onze dank. Natuurlijk hebben we ook goed geluisterd naar de mensen in de straten en op pleinen. Ook zij hadden goede suggesties voor de plannen. We hopen dat het een plan is geworden waar u als bewoner tevreden over zult zijn als alles klaar is. De mensen die op de bewonersavond zijn geweest waren over het algemeen positief. Wij als buurtbeheer zijn daar blij mee. Opmerkingen en eventuele bezwaren kunt u nog tot 1 juli inleveren bij de gemeente of de woningstichting.  Maak gebruik van deze mogelijkheid en laat uw stem horen. Het buurtbeheer is meer dan alleen het WOP.

Afgelopen voorjaar is er weer de grote wijkschoonmaakactie gehouden. De kinderen van basisschool “De rietslenke”hebben weer goed hun best gedaan om de wijk weer helemaal schoon te krijgen. Het is ook deze keer weer goed gelukt. Samen hebben de kinderen 275 kilo vuil opgehaald. Onze eigen buurtsuper  heeft ook deze keer weer gezorgd dat er aan het eind van de middag drinken en iets lekkers voor de kinderen klaar stond. Het was ook deze keer weer een zonnige en gezellige middag.

 We zijn erg blij dat de gemeente met ons heeft mee gedacht over de containers bij supermarkt “Sanders”. De glasbakken stonden achter elkaar. Hierdoor waren ze moeilijk te bereiken, waardoor er veel glas naast de container belande. Dit probleem is gelukkig goed opgelost.

 We hopen u in de straat tegen te komen om uw goede ideeën aan ons door te geven. Wilt u zelf iets doen voor uw wijk; meld u dan aan en zie uw eigen ideeën terug in de wijk.

 Namens het buurtbeheer; Ina Aitink.